Gå til innholdet

Nyheter

VELKOMMEN TIL OSS !

Velkommen til oss i 2. etg. i Nedre Storgate 19, midt i Drammen sentrum i enden av gågata.

Sammen om kontorportal

19. september 2018, Drammen Works

Eiendomsbransjen viser muskler ved å stå sammen. Foto: Simen Falck.

Til vanlig er de konkurrenter. Nå samarbeider de om å få flere bedrifter til å etablere seg i Drammen.

Næringslivet i byen har blitt kjent for å samarbeide om å vise frem Drammen som en attraktiv by for mennesker og bedrifter. Nå gjør de det igjen. Åtte eiendomsutviklere og tre næringsmeglere går sammen om å vise frem det beste byen har å by på av kontorlokaler.

Viser krefter

De har samlet sine beste ledige lokaler i én portal her. Denne siden annonseres det nå bredt ut til beslutningstakere på det sentrale Østlandet, hovedsakelig i Akershus og Oslo.

– Nå samler vi krefter og viser frem noe av det beste byen har å by på av tilgjengelige og attraktive kontorlokaler. Her får man flunkende nye og høyteknologiske lokaler i gangavstand fra toget eller rett ved E18, for en betydelig lavere pris enn i Oslo, sier prosjektleder for Næringsvekst 2020 Cecilie Brunsell.

Får øynene opp

Bransjen har som mål å vise frem Drammen som en enkel og hyggelig by å ferdes og jobbe i. Det er korte avstander, gode kommunikasjonsmidler, et yrende næringsliv, flotte boligområder og nærhet til både marka og fjorden.

Brunsell tror bedrifter utenfor byen legger merke til det tette samarbeidet i Drammen og får øynene opp for fordelene ved å etablerer kontorer i byen.

Partnerne som deltar i kampanjen er eiendomsutviklerne Brække, Entra, Holtefjell, Oxer, Ticon, Union, Vestaksen, Papirbredden og Bane NOR Eiendom. I tillegg deltar næringsmeglerne Buskerud Næringsmegling, Eiendomssenteret og Malling og Co.

DrammenWorks-kontorlokaler

Viser krefter i Drammen – Foto: Simen Falck.

Er du nysgjerrig på de ledige kontorlokalene, eller ønsker du å følge kampanjen? Besøk portalsiden her!

VI HAR FLYTTET ! 

Vi har flyttet til 2. etg. i Nedre Storgate 19, midt i Drammen sentrum i enden av gågata.

Velkommen innom for en hyggelig prat!

Arkitekt: Arkitektkontoret Nils Tveit AS / Goa Arkitektkontor AS
Illustrasjon: Ninety90, London